¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Festa Final Exploradors del Món

 

Uns 400 escolars de Figueres ‘exploren el món’ amb jocs i tallers

La festa final dels Tallers d’Educació pel Desenvolupament s’ha celebrat a la plaça Catalunya
Són alumnes de 5è i 6è de primària de quatre escoles de la ciutat
Uns 400 escolars han participat en l’acte de cloenda dels tallers d’Educació pel Desenvolupament que s’han realitzat a diferents escoles de primària de la ciutat, amb el nom “Explorem el món”, i que han estat impulsats pel Servei d’Acció Cívica, Drets Civils i Cooperació de l’Ajuntament de Figueres.

Aquesta “Festa dels Exploradors” representa física i emotivament, el final d’una ruta que col·lectivament els alumnes de quatre escoles de la ciutat, Escola l’Amistat-Comunitat d’Aprenentatge, Josep Pallach, Escolàpies i Sant Pau, han recorregut durant aquest curs.

Amb ella es vol evidenciar les virtuts que fomenta el projecte i que són visibles gràcies als jocs i activitats que s’han compartit durant unes tres hores a la plaça catalunya.

Hi ha hagut 4 espais, l’espai de Ecoconstrucció, l’espai Explorem la ciència, l’espai Creació (Kapla) i els jocs d’enginy de gran format. L’objectiu d’aquests jocs és el de fomentar la sostenibilitat, demostar que la Pau no és una metàfora, que l’economia en un context de justícia comercial pot generar riquesa per tothom i que la diversitat és un valor afegit. Tots aquests temes que s’han treballat durant aquest curs a les escoles que han participat d’aquest programa.

(text extret de la web: http://www.figueres.com/uns-400-escolars-de-figueres-exploren-el-mon-amb-jocs-i-tallers/)

Campanya d'Educació pel Desenvolupament "Explorem el món"
Festa final de la campanya d'educació pel desenvolupament
SUBIR